Hodnocení blogů - AnnxP + ▲ ℳяs Vɑɴє𝓈𝓈 ℓєpi𝚍ℓo. ▲ + Lady Carrot

8. března 2013 v 16:36 | Tina |  Hodnocení blogů
Takže je tady další hodnocení!!! :)) Ale není poslední, nakonec jsem se rozhodla, že sem teď dám jenom ty tři a ty zbylý dvě si necháp na pozdějc.. ;)) Stejně mi přijde, že na můj blog nechodí, takže pokud chcete, abych vám udělala hodnocení blogu, tak napište koment pod tenhle článek (neberte to zle, ale chci vědět, jestli jste jenom nechtěly reklamu.. ;)))
DOPORUČUJU SE PODÍVAT NA VŠECHNY BLOGY, STOJÍ TO ZA TO!!! :)

AnnxP

▲ ℳяs Vɑɴє𝓈𝓈 ℓєpi𝚍ℓo. ▲

Lady Carrot

 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Lukra Lukra | Web | 8. března 2013 v 16:47 | Reagovat

Poznáš ságu Hry o život? Chcel si si niekedy vyskúšať, aké je to žiť v Paneme, bojovať o prežitie a proti klamstvám vlády? Navštív našu stránku. S nami sa môžeš stať vyvoleným, žiť v chudobe, no aj v bohatstve. Panem vás potrebuje!
-----------------------------
Váš tím RPG-HungerGames Faith & Lukra :)

2 Angie♥ Angie♥ | Web | 8. března 2013 v 18:55 | Reagovat

Všechny tři blogy znám  a sou super♥

3 Mickey Mickey | 9. března 2013 v 10:15 | Reagovat

Taky je znám, jsou skvělé :)...
PS: Bude další díl EBINB?

4 Ann xP Ann xP | Web | 9. března 2013 v 10:29 | Reagovat

I love uuuuuu! :D Tak ty miluješ můj styl psaní, jooo? :D Tak to je super, já si připadnu jak retard, když tak píšu -.- :D

5 Gabi Gabi | Web | 9. března 2013 v 13:28 | Reagovat

Taky znám a líbí se mi :))

6 thatcrazytina thatcrazytina | Web | 9. března 2013 v 13:35 | Reagovat

[3]: Jojo, to jsou.. :33 Tenhle tejden SNAD.. ;) Doufám, že to stihnu.. :)

7 Cleyi Cleyi | Web | 9. března 2013 v 15:48 | Reagovat

Pěkný blogy ! :)

8 Ladycarrot Ladycarrot | Web | 9. března 2013 v 18:29 | Reagovat

díki :))

9 Darkness ღ Darkness ღ | Web | 10. března 2013 v 9:55 | Reagovat

Připomínám, že dnes je třeba odevzdat výtvor do DGC :) Zadání : http://darkness-angel.blog.cz/1303/dgc-1-kolo

Tak to koukej brzy odevzdat, ať můžeme popojet dál ;P

10 Darkness ღ Darkness ღ | Web | 10. března 2013 v 14:10 | Reagovat

Bohužel mi žádný takový mail nedošel..a bylo by lepší, kdyby ses příště do soutěží nehlásila, když hned v prvním kole odstoupíš ;)

11 Darkness ღ Darkness ღ | Web | 10. března 2013 v 14:28 | Reagovat

Nu prostě mi nedošel ;)
Promin ty, jen me hrozně štve, když se někdo někam přihlásí a pak hned napíše, že odstupuje ;) jsi 3. z 9 lidí co odstupují ;) 3 odevzdali a jsem zvědavá co se z těch posledních 3 vyklube -_-

12 Darkness ღ Darkness ღ | Web | 10. března 2013 v 14:40 | Reagovat

U mě ty grafické soutěže hold mají smůlu :D minule zase skončila, protože jsem neměla čas -_-

13 Darkness ღ Darkness ღ | Web | 10. března 2013 v 15:17 | Reagovat

Další soutěže už raději pořádat nebudu :)

14 Darkness ღ Darkness ღ | Web | 10. března 2013 v 16:22 | Reagovat

Fajn..tak jedna soutěž tak za jeden rok ?! :D

15 An.✝ An.✝ | Web | 14. března 2013 v 7:04 | Reagovat

Strašně ti děkuju,psala jsem to i rovnou na ten ,,layoutový blog",prostě DÍÍÍÍÍKY! :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama